Bouwen is ons vak. Tientallen jaren ervaring hebben ons sterker gemaakt. Tussen onze bescheiden start in 1960 en vandaag kunnen we ontelbare realisaties voorleggen waar we fier op zijn. Intussen is ons bedrijf uitgegroeid tot een team van achttien metselaars, geflankeerd door een eigen, professioneel studiebureau.
Elke dag opnieuw zet het voltallige bouwteam zich in om Uw dromen waar te maken. Wij maken van Uw huis een thuis. Elk project, groot of klein, wordt met evenveel zorg begeleid. Alleen u, als bouwheer, bepaalt wat onze inbreng in uw droom is.

Ons engagement kan heel verschillend zijn. De samenwerking begint bij de opmaak van het bouwplan, en kan doorlopen tot en met de inrichting van de woning. Maar misschien wilt u bepaalde fasen van het bouwproces zelf in handen nemen. Dat is uw goed recht. Alles is bespreekbaar.

De ruwbouw realiseren we met eigen personeel. De verdere afwerking gebeurt met zorgvuldig geselecteerde medewerkers.

Ikzelf neem de opvolging van de bouwprojecten en de coaching persoonlijk waar. Daarin word ik ondersteund door mijn team, waarin jarenlange ervaring en jonge gedrevenheid elkaar perfect aanvullen.

- Jean-Pierre Vandemeulebroeke
 

Vandemeulebroeke J-P b.v.b.a.
Wezestraat 102 - 8870 IZEGEM
Tel. : +32 (0) 51 309447
+32 (0) 51 466144
Fax : +32 (0) 51 465879